Paieška Namai (ID: 3556)

Parduodamas Namas : Vilniaus apskritis, Vilniaus r. sav., Riešės k., Kalno g.

209000 € Algimantas Čepanauskas: +370
Gatvė Kalno g.
Bendras plotas 248.00 m²
Sklypo plotas 11.00 a
Namo plotas 212.00 m²
Kambariai 5
Miegamieji 3
Iš viso aukštų 2
Kaina 209000 €
Metai 2011
Pastato tipas Namas
Pastato užbaigtumas Dalinai įrengtas
Pastatas Mūrinis
Pastato būklė Naujas
Langai su stiklo paketu Yra

Parduodu naują, patrauklios architektūros ir dizaino, 248kv.m., 2 aukštų, išskirtinės kokybės namą su daline apdaila Mažojoje Riešėje, Kalno g., šalia Galinės miško.
„Galinės miško gyvenvietė“ , kurioje pastatytas 21 namas, sukurta, kaip prestižinė, prabangi su puikiai sutvarkyta infrastruktūra ir aplinka.
Namuose įrengtos naujausios šiuolaikinės technologijos – rekuperacinė vedinimo sistema, centrinio namo dulkių surinkimo sistema, sklypo žolės laistymo sistema, įvažiavimo vartų automatika. Statybai panaudoti išskirtiniai architektūriniai sprendimai ir medžiagos, - sendintos plytos, variu dengti stogai, kombinuota (geoterminė ir dujinė) šildymo sistema. Didžiuliai langai ir lauko terasos leidžia nuolat būti gamtos apsuptyje.
Statybai naudoti 5, šiek tiek besiskiriantys namų projektai. Namų plotai yra nuo 220 iki 320 kv.m., o sklypai nuo 8 iki 17 a. Dideli sklypai, kalvotas reljefas, sudaro erdvios, nesuspaustos gyvenvietės pojūtį .
Daugumas gyvenvietės sklypų ribojasi su mišku. Per namų langus atsiveria vaizdinga aplinka. Sklypai ir namai apsupti gražių medžių, kuriuos statytojai išsaugojo. Gyvenvietė yra ramioje vietoje, atokiau nuo triukšmo ir transporto.
Užtikrintas maksimalus privatumas – nėra „langas į langą“ projektavimo klaidų. Pastatų architektūra – moderni klasika. Fasadų apdailai panaudotos skirtingų spalvų rankomis suformuotos sendintos klinkerio plytelės. Malonios rudeniškos namų spalvos darniai susilieja su gamta.
Visi būstai erdvūs ir funkcionalūs – numatyta atskira tėvų ir vaikų zonos, su vonios kambariu ir drabužine, laisvalaikio erdvė su pirtimi.
Gyvenvietėje sutvarkyta infrastruktūra : asfaltuotas privažiavimas iki gyvenvietės ir iki kiekvieno namo, įrengti šaligatviai, įvažiavimai į garažą iškloti trinkelėmis.
Pirmajame aukšte yra didelė svetainė sujungta su virtuve, darbo kambarys, katilinė, tualetas, garažas dviem automobiliam.
Antrajame aukšte yra tėvų miegamasis su vonia ir drabužine ir du vaikų miegamieji su vonia.
Namas erdvus 5 kambarių aukštomis nuo 3.2m iki 3.5 m lubomis, kambariai labai šviesūs, dvi sienos iš 4 beveik pilnai įstiklintos panoraminiais langais.
Lubų aukštis pirmajame aukšte yra 3.2 m antrajame - nuo 3 iki 3.5m.
Sklypas 12 a.
Langų rėmai mediniai, su stiklo paketais.
Šildymas autonominis, dujinis.
Vanduo iš gręžinio.
Kanalizacija vietinė su valymo įrengimais.
Atstumas iki Vilniaus centro vos 15km.
Netoliese yra naujas darželis, ir Riešės vidurinė mokykla.
Iš gyvenvietės į Vilnių galima išvažiuoti trimis keliais : Molėtų plentu, senuoju Ukmergės keliu ir naujuoju Ukmergės greitkeliu.
Kainos ir kokybės santykis geras, atspindi namų išskirtinumą, bet galimos derybos.
Jei šis namas netnka, kol kas galima pasirinkti iš keleto, pagaql vietą, vidaus išplanavimą, dydį.

Brokeris

Algimantas Čepanauskas
Tel. +370
Tel. +37068350514
El. paštas: geseras@gmail.com
Visi brokerio objektai